Yoga en meditatie groepslessen

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen de weg vinden naar The Wellbeing Centre in Dronten. Yoga geeft rust, ontspanning en maakt je lichaam stap voor stap soepeler. In combinatie met meditatie ervaar je stilte en kom je tot jezelf. Door de serene rust van onze yogastudio komt je hoofd tot rust en laadt je batterij weer op. Wij bieden diverse lessen, workshops en cursussen in groepsverband.

Kleine groepsgrootte

De groepen zijn klein (max. 7 personen) en de sfeer is open en vertrouwd. De docenten zijn gekwalificeerd en ervaren. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, want betrokkenheid staat hoog in het vaandel. We vragen je om een vast uur per week te kiezen i.v.m. de beperkte ruimte en de drukte. Vrijwel alle yogaleerlingen kiezen ervoor om elke week te komen omdat ze het zo fijn vinden. 

Groepslessen en corona

Uiteraard voldoen wij aan alle RIVM richtlijnen m.b.t. corona, we zijn aangesloten bij de Vereniging Yogascholen Nederland en volgen het door hun opgestelde veilige protocol. Ventilatie, afstand en hygiëne zijn goed geregeld.

Kosten en aanmelden

Bij ons betaal je per les via een strippenkaart. Je inschrijving is daarbij flexibel, je zit dus niet vast aan een maandabonnement. Je betaalt alleen voor de lessen waar je je voor inschrijft.
Klik hier voor meer informatie over de kosten en aanmelden

Yin yoga en Yoga en Meditatie

In beide lessen staat  een langzame meer meditatieve vorm van yoga beoefening centraal.  

Bij de Yin yoga blijven we veel langer in de houding (3-5 min) waardoor de ervaring enorm verdiept wordt. Kernwoorden: loslaten, stilte, rust, overgave, leren omgaan met weerstand, de tijd nemen, inwerking op bindweefsel en meridianen.

Yoga en Meditatie is een verdiepende les  waarin er veel tijd vrijgemaakt wordt voor meditatie en bewustzijnsontwikkeling. Door de combinatie van yoga en meditatie werk je aan lichaam én geest

Niveau: Yin is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot en met gevorderd. Yoga en Meditatie is alleen voor gevorderden.

Yin Yang en Hatha Yoga

In zowel de Yin Yang als de Hatha yogalessen staan ontspanning (yin) door inspanning (yang) centraal.

Kernwoorden hierbij zijn rustige manier van bewegen, kracht, lenigheid en balans om zo tot ontspanning te komen.

Yin Yang wordt door Anita Mulder verzorgd, de Hathalessen door Sanne

Niveau: Yin Yang is geschikt voor alle niveaus
Hatha is alleen voor gevorderden. 

Yoga voor beginners

Deze les is er speciaal voor jou als je nog weinig tot geen ervaring hebt met yoga, meditatie of de lessen bij The Wellbeing Centre. Ook als meer ervaren yogi kun je meedoen, als je behoefte hebt aan rust en wellicht terugkomt na een blessure of zwangerschap. We voeren de houdingen uit op een lager tempo, waarbij er ook ruimte is voor extra uitleg. Verwacht een goede mix tussen inspanning en ontspanning in een fijne open groep.

Wat anderen hebben ervaren...

 • “Naar aanleiding van een heftige burn-out kwam ik terecht bij Sanne via haar website. Ik heb coaching en stressreductie gedaan één op één. En ben zo blij dat ik het gedaan heb en dat Sanne op mijn pad is gekomen.

  Bij de eerste ontmoeting was ik helaas niet tot nauwelijks in staat om te functioneren en Sanne heeft veel tijd en energie in mij gestoken! Niets was haar teveel en straalde altijd rust, liefde en warmte uit. Ik heb mij al die keren erg veilig gevoeld en ik vertrouwde haar gelijk. Het heeft enorm geholpen.

  Nu volg ik yoga bij Sanne om zen te blijven en om goed voor mijzelf te zorgen. Je innerlijke ik. Heel goed om bewust te worden van je eigen lichaam en geest. En een moment totale ontspanning voor jezelf. De ruimte is heerlijk sereen. Mooi licht en fris. Er hangt een goede veilige energie.

  Ik ben dankbaar dat Sanne op mijn pad is gekomen ze heeft veel voor mij betekent en doet dat nog steeds." -Roelien

  -Roelien

 • “Sanne heeft mij op een ontspannen en liefdevolle manier begeleid naar het juiste pad. Ik zat extreem 'vast' in mijn patronen waardoor ik steeds meer lichamelijke klachten kreeg. Door een combinatie van coaching en oefeningen heeft zij er voor gezorgd dat mijn energie weer stroomt en ik klachtenvrij ben! Sanne is een engel die heel goed kan luisteren en zaken in een bepaald perspectief zet waardoor er - bijna vanzelf- weer balans ontstaat. Bij haar kun je jezelf zijn en voel je de energie; ik ben haar enorm dankbaar." -Merel

 • “Sanne heeft mij geholpen de kracht in mijzelf weer terug te vinden. Door gevoelens te benoemen en een plek te geven kwam er weer ruimte. Ze creëerde rust en onder haar begeleiding vond ik mijn rust en kracht weer terug. Ik ben nog elke dag blij dat ik deze stappen heb gezet.” -Marjon

 • “Ik heb door de coaching echt een mind-reset kunnen maken. Als stressgevoelige, perfectionistische, werkende moeder met burn-out achtergrond liep ik mezelf al tijden voorbij. Ik heb geleerd om weer vanuit rust, bewustzijn en met aandacht te handelen, ik voel me zoveel beter dan hiervoor. Ik ben door de sessies met Sanne echt gegroeid en geniet weer van het leven. Sanne is een warme persoonlijkheid, een duidelijke coach met een professionele aanpak.” -Marieke

Contact opnemen

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, aanmelding of gratis persoonlijk advies kun je onderstaand contactformulier invullen.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op . Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.
Blank Form (#2)

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor de Yoga klassen van meer dan 6 maanden. Je kunt je via het formulier op de wachtlijst laten plaatsen; zodra er een plekje vrij is nemen we contact met je op.

Praktijk voor Coaching en Therapie
drs. Sanne van Baal
Lancasterdreef 71
8251 TJ Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy policy en Algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Nieuwsbrief Footer

Copyright © 2015 – 2024 Sanne van Baal
Top menu-circlecross-circle