Regressietherapie bij Sanne van Baal in Dronten

Regressietherapie is geschikt wanneer je ervaart dat de problemen die je hebt (deels) voortkomen uit je verleden. En ook wanneer je aanloopt tegen herhalende, hardnekkige patronen die een negatieve invloed hebben op jou, je leven en je dierbaren. Patronen, angsten of blokkades die waarschijnlijk ontstaan zijn op basis van pijn of trauma's in het verleden, je jeugd, je familielijn of nog verder terug.

Soms weet je niet exact waar de oorsprong van je probleem ligt, maar zie je wel in dat je het in je eentje niet kan oplossen. Hulp vragen is lastig, vooral als je gewend bent om alles zelf te doen, maar deze stap gaat je zoveel opleveren. Weet dan dat ik je kan helpen.

Want ik, Sanne van Baal, doe dit werk al sinds 2015. Ik heb in die tijd al honderden mensen geholpen en met succes! Ik heb mij gespecialiseerd in het transformeren van blokkades die jou verhinderen om gelukkig te zijn.

Wil jij...

 • Meer rust en zelfvertrouwen hebben
 • Weer meer energie hebben
 • Je bevrijd voelen van oude gebeurtenissen
 • In het reine komen met je jeugd en evt trauma's 
 • Je familiesysteem, mannelijke en/of vrouwelijke lijn helen 
 • Inzicht krijgen in de rode draden die door je leven lopen
 • Werken aan dieperliggende patronen die schuilgaan onder de problemen die je ervaart
 • Grote angsten voorgoed laten gaan
 • Oude stukken, blokkades en imprints transformeren die levenslang al met je meereizen
 • Loskomen van het verleden en wat daarin gebeurd is goed af kunnen ronden en accepteren, zodat je weer verder kan
Dan is regressietherapie geschikt voor jou! Twijfel niet langer en neem nu contact op.

Angst de baas

Waar coaching meer op het heden en de toekomst is gericht, kijken we bij regressie terug. Welke zaken zijn in het verleden ontstaan en beïnvloeden je tot op de dag van vandaag? In een paar sessies zorgen we ervoor dat je loslaat wat jou niet langer dient, zodat je zelfstandig je weg kunt vervolgen. Resultaat: je voelt je zoveel lichter en fijner!

Ik help ook veel mensen die al verder zijn op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en die merken dat eerdere therapie bij bijvoorbeeld een psycholoog maar in beperkte mate geholpen heeft. Ze hebben inzicht in hun patronen, maar het (overlevings)mechanisme echt loslaten is nog niet gelukt. Weet dan dat ik met jou verder ga, daar waar het eerder stopte. 

Waarom zou ik sessies doen bij Sanne?

Mijn sessies zijn holistisch en naast regressie therapie maak ik ook gebruik van systemisch en energetisch werk zoals bijvoorbeeld familieopstellingen, insight dialogue, de Altazar methode en diepgaande coaching. Ik heb een eigen 'Sanne methode' ontwikkeld, waarbij ik goed aanvoel wat je nodig hebt en dat inzet wat tot resultaat leidt.

Sommige mensen zijn bang dat regressietherapie zwaar kan zijn. Maar het tegenovergestelde is waar. Het geeft juist ruimte, rust en ontspanning. Mensen voelen zich veel lichter en enorm opgelucht. Lichamelijke en geestelijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en in je gedrag maak je een enorme transformatie mee.   

Bye, bye blokkades en trauma's, welkom échte jij! En mocht je meer willen weten over mij persoonlijk, hier lees je meer


Kosten en aanmelden

Een investering in jezelf verdien je altijd terug, omdat lekkerder in je vel zitten niet in geld uit te drukken is. In een gratis adviesgesprek (vaak telefonisch) kijken we naar jouw situatie en adviseer ik je wat je het beste kan doen. Ook kun je al je vragen stellen. 

Je kunt daarna de sessies op elk gewenst moment starten. De sessies duren ongeveer één uur per keer. En wist je dat je dit traject ook heel goed online kan volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis? 

Regressietherapie is al mogelijk vanaf €87.99 voor particulieren en ZZP'ers. Als ondernemer kun je de kosten aftrekken onder de noemer ‘advies’. Als werknemer kun je informeren of je werkgever (een deel van de) kosten wil vergoeden, zij zijn er immers ook bij gebaat als jij beter in je vel zit. Tarief voor bedrijven of organisaties bedraagt €120 tot max €150 ex btw per uur. Inschaling is daarbij afhankelijk van de duur en omvang van de opdracht.

Als je nu voelt dat je op de juiste plek bent beland, twijfel niet en neem contact op.

Wees welkom, ik help je graag.
Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Sanne: "Ik werk intuïtief, maar wel gestructureerd. Geen hocus pocus ;) Ik zet mijn hooggevoeligheid in combinatie met veel kennis en ervaring in om jou te helpen transformeren. Ik voel en weet waar we moeten zijn om tot heling te komen. En deze combinatie van intelligentie en intuïtie werkt doeltreffend en effectief om angsten en blokkades voorgoed op te lossen.

Voorbeelden van waar mensen aan werken in de sessies met mij zijn: overspannenheid, onzekerheid,  verlies van een dierbare of een miskraam, een verleden waarin ze gepest zijn, een gebrek aan energie en motivatie en grote levenskeuzes qua werk, relatie en gezin. Kortom een heel scala aan menselijke ervaringen."

Wat anderen hebben ervaren...

 • "Sanne is gifted with deep insight and understanding of the processes involved in personal evolution. She demonstrates a powerful ability to hold the energies of a transformational, spiritual, space. Her intuitive wisdom comes through with clarity and she shares this with compassion and respect. I'm certain she is evolving into a major wisdom teacher in her own right. She is an awakened soul.” -Altazar Rossiter

 • De gesprekken met Sanne hebben ervoor gezorgd dat ik razendsnel van mijn heftige paniekaanvallen ben afgekomen. Ik was daarvoor al twee keer in reguliere therapie gegaan en dat heeft mij op lange termijn niet geholpen. Je leert in therapie namelijk omgaan met het probleem. Bij regressietherapie is dat anders en zoek je naar de oorzaak van het probleem. Dit heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat ik achter waardevolle informatie kwam over een familietrauma en dit heb ik kunnen verwerken. Hierdoor was ik in één klap van mijn paniekaanvallen af en ervaar ik heel veel rust. Sanne is betrokken, luistert goed en begeleidt de gesprekken op een hele fijne manier. Ik ben Sanne ontzettend dankbaar.
 • “Sanne was in staat om mij op mijn gemak te stellen en van daaruit de sessie te beginnen. Mijn blokkade was voor mijn gevoel groot en greep diep in op mijn verleden. De directe gevolgen van de blokkade leverde een steeds groter wordend probleem voor mijn dagelijks functioneren. Sanne begeleidde de sessie op een heel natuurlijke manier, ongedwongen en zodanig dat schroom over het ontstaan van de blokkade binnen een minuut verdween.  Ze is opmerkzaam en haalt exact de juiste gevoelens en oorzaken uit mijn verhaal om de sessie heel effectief te laten zijn.” -Aart

 • “Dankjewel dat je mij uit de donkere put hebt geholpen” -Monique

Contact opnemen

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, aanmelding of gratis persoonlijk advies kun je onderstaand contactformulier invullen.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op . Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.
Blank Form (#2)

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor de Yoga klassen van meer dan 6 maanden. Je kunt je via het formulier op de wachtlijst laten plaatsen; zodra er een plekje vrij is nemen we contact met je op.

Praktijk voor Coaching en Therapie
drs. Sanne van Baal
Lancasterdreef 71
8251 TJ Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy policy en Algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Nieuwsbrief Footer

Copyright © 2015 – 2024 Sanne van Baal
Top menu-circlecross-circle