Regressietherapie bij Sanne van Baal in Dronten

Regressietherapie is geschikt wanneer je ervaart dat de problemen die je hebt (deels) voortkomen uit je verleden. En ook wanneer je aanloopt tegen herhalende, hardnekkige patronen die een negatieve invloed hebben op jou, je leven en je dierbaren. Patronen, angsten of blokkades die waarschijnlijk ontstaan zijn op basis van pijn of trauma's in het verleden, je familielijn of nog verder terug, misschien zelfs in een vorig leven.

Soms weet je niet exact waar de oorsprong van je probleem ligt, maar je weet wel dat het in je eentje niet lukt om het op te lossen. Weet dan dat ik je kan helpen na mijn zwangerschapsverlof. Hulp vragen is soms enorm moeilijk, maar deze stap gaat je zoveel opleveren. 

Want ik, Sanne van Baal, doe dit werk al bijna zes jaar. Ik heb in die tijd al ruim 150 mensen geholpen om weer tot zichzelf te komen met als doel om beter in hun vel te zitten. En met succes! Ik heb mij gespecialiseerd in het transformeren van blokkades die jou verhinderen om tot jezelf te kom

Wil jij...

 • Echt tot jezelf komen en blijven
 • Weer meer energie hebben
 • Je bevrijd voelen van zware energie
 • Trauma's verwerken
 • Je familielijn en karma helen 
 • Energetische koorden verbreken
 • Meer te weten komen over je vorige leven(s)
 • In balans komen
 • Onverklaarbare angsten laten gaan
 • Oude stukken, blokkades en imprints transformeren
 • Loskomen van je verleden
Dan is regressie geschikt voor jou! Twijfel niet langer en neem nu contact op.

Angst de baas

Waar coaching meer op het heden en de toekomst is gericht, kijken we bij regressie terug. Welke zaken zijn in het verleden ontstaan en beïnvloeden je tot op de dag van vandaag? In een paar sessies zorgen we ervoor dat je loslaat wat jou niet langer dient, zodat je zelfstandig je weg kunt vervolgen. Resultaat: je voelt je zoveel lichter en fijner!

Ik help ook veel mensen die al verder zijn op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en die merken dat eerdere therapie bij bijvoorbeeld een psycholoog maar in beperkte mate geholpen heeft. Ze hebben inzicht in hun patronen, maar het (overlevings)mechanisme echt loslaten is nog niet gelukt. Weet dan dat ik met jou verder ga, daar waar het eerder stopte. 

Waarom zou ik sessies doen bij Sanne?

Mijn sessies zijn holistisch en naast regressie therapie maak ik ook gebruik van systemisch en energetisch werk zoals familieopstellingen, insight dialogue, de Altazar methode en energy healing. Ik heb een eigen 'Sanne methode' ontwikkeld, waarbij ik goed aanvoel wat je nodig hebt en dat inzet wat tot resultaat leidt.

Sommige mensen zijn bang dat regressietherapie zwaar kan zijn. Maar het tegenovergestelde is waar. Het geeft juist ruimte, rust en ontspanning. Mensen voelen zich veel lichter en enorm opgelucht. Lichamelijke en geestelijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en in je gedrag maak je een enorme transformatie mee.   

Bye, bye blokkades en trauma's, welkom échte jij! En mocht je meer willen weten over mij persoonlijk, hier lees je meer


Kosten en aanmelden

Een investering in jezelf verdien je altijd terug, omdat lekkerder in je vel zitten niet in geld uit te drukken is. In een gratis adviesgesprek (vaak telefonisch) kijken we naar jouw situatie en adviseer ik je wat je het beste kan doen. Ook kun je al je vragen stellen. 

Je kunt daarna de sessies op elk gewenst moment starten. De sessies duren ongeveer één uur per keer. En wist je dat je dit traject ook heel goed online kan volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis? 

Regressie therapie is al mogelijk vanaf €79,99. Als ondernemer kun je de kosten voor regressie aftrekken onder de noemer ‘advies’. Als werknemer kun je informeren of je werkgever (een deel van de) kosten wil vergoeden, zij zijn er immers ook bij gebaat als jij beter in je vel zit.

Als je nu voelt dat je op de juiste plek bent beland, twijfel niet en neem contact op.

Wees welkom, ik help je graag.
Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Sanne: "Ik werk intuïtief, maar wel gestructureerd. Geen hocus pocus ;) Ik zet mijn hooggevoeligheid in combinatie met veel kennis en ervaring in om jou te helpen transformeren. Ik voel en weet waar we moeten zijn om tot heling te komen. En deze combinatie van intelligentie en intuïtie werkt doeltreffend en effectief om angsten en blokkades voorgoed op te lossen.

Voorbeelden van waar mensen aan werken in de sessies met mij zijn: burn-outs, depressieve gevoelens, onzekerheid, verslavingen, (narcistische) ex-partners, lichamelijke klachten, een gebrek aan energie, rouw, een verleden waarin ze gepest, mishandeld of misbruikt zijn, grote levenskeuzes qua werk en gezin. Kortom een heel scala aan menselijke ervaringen."

Wat anderen hebben ervaren...

 • "Sanne is gifted with deep insight and understanding of the processes involved in personal evolution. She demonstrates a powerful ability to hold the energies of a transformational, spiritual, space. Her intuitive wisdom comes through with clarity and she shares this with compassion and respect. I'm certain she is evolving into a major wisdom teacher in her own right. She is an awakened soul.” -Altazar Rossiter

 • “Sanne was in staat om mij op mijn gemak te stellen en van daaruit de sessie te beginnen. Mijn blokkade was voor mijn gevoel groot en greep diep in op mijn verleden. De directe gevolgen van de blokkade leverde een steeds groter wordend probleem voor mijn dagelijks functioneren. Sanne begeleidde de sessie op een heel natuurlijke manier, ongedwongen en zodanig dat schroom over het ontstaan van de blokkade binnen een minuut verdween.  Ze is opmerkzaam en haalt exact de juiste gevoelens en oorzaken uit mijn verhaal om de sessie heel effectief te laten zijn.” -Aart

 • “Dankjewel dat je mij uit de donkere put hebt geholpen” -Monique

Vanaf september 2021 tot half januari 2022 is Sanne met zwangerschapsverlof

Vragen of meer informatie?

De coachpraktijk is gedurende deze periode gesloten. De yogastudio is zeer beperkt geopend. Wil je op de wachtlijst gezet worden voor coaching, therapie of yogalessen? Stuur dan een e-mail naar info@sannevanbaal.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan contact met je op zodra de heropening in zicht komt. Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

drs. Sanne van Baal 
The Wellbeing Centre 
De Zate 20
8251 HD Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy en algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Copyright © 2015 – 2021 Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
Hosting en realisatie
Top menu-circlecross-circle