Energiemanagement voor HSP

Herken je dit? Een ruimte binnen komen en de sfeer aanvoelen. De emoties van anderen overnemen. Het gevoel hebben dat alle prikkels bij je binnenkomen. Niet tegen harde geluiden kunnen. Regelmatig in een gesprek het idee hebben dat alle energie uit je wegtrekt en dat je de verbinding met jezelf kwijtraakt. Tijd en ruimte nodig hebben om weer tot jezelf te komen. 

Herken jij je in het bovenstaande? Grote kans dat je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent. Ik heb speciaal voor HSP'ers een energiemanagement programma ontwikkeld. In deze veeleisende en drukke maatschappij ervaren we als HSP’er namelijk een extra grote uitdaging om in balans te blijven.

Maar wist je dat wij als HSP'ers ook prachtige kwaliteiten bezitten? Uit onderzoek blijkt dat HSP’ers het in de juiste omstandigheden zelfs beter (!) doen dan anderen. We floreren zo gauw we ons op onze plek voelen. En op je plek voelen, je thuis voelen, is niet alleen fysiek in een ruimte, maar vooral tot jezelf kunnen komen en blijven.

Ik kwam er rond mijn 20e achter dat ik hoogsensitief ben. Er ging een wereld van herkenning voor me open en ik slaakte een zucht van verlichting. Een zoektocht volgde en vele opleidingen heb ik gedaan op dit vlak. Alles wat ik geleerd heb deel ik graag met jou. Een persoonlijk programma: gecomprimeerd, overzichtelijk en toegesneden op jouw behoefte. 

Ik heb sinds 2015 honderden mensen gecoacht en groepstraining gegeven. Waaronder vele HSP’ers. Mensen die het vaak lastig vonden om de eerste stap te zetten, maar achteraf ontzettend blij zijn dat ze het gedaan hebben. Mannen en vrouwen die worstelden met zichzelf en na een aantal sessies weer in verbinding de deur uitgingen. Wijzer, met meer zelfkennis en vaardigheden die wél werken. Lichter, gelukkiger en in balans. 

Ik beschik dus over ruime ervaring om jou te helpen op dit vlak. Wil jij van je ‘kwetsbaarheid’ een kracht maken? Meld je dan nu direct hier aan voor een gratis adviesgesprek!

Wat je gaat leren:

 • Hoe je connect met je jezelf en in verbinding blijft
 • Hoe je de energie van anderen los kan laten
 • Hoe je je kan beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • Hoe je voor jezelf kiest zonder schuldgevoel
 • Hoe je je energie kan managen op verschillende lagen: fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel
 • Eenvoudige tips en tricks die jou in je kracht zetten én houden
 • Hoe je goed voor jezelf zorgt wanneer de wereld een beroep op je doet

Zodat je niet langer:

 • Je energie laat beïnvloeden door de buitenwereld 
 • Uit verbinding raakt met jezelf 
 • Uitgeput raakt door mensen, situaties en bepaalde locaties
 • Emoties van anderen overneemt
 • Moe bent en lusteloos
 • Niet kan stoppen met denken en piekeren

Wat anderen hebben ervaren...

 • Dit programma is enorm waardevol en ik pas de kennis toe tot op de dag van vandaag. Ik heb veel geleerd van Sanne. Dit had ik veel eerder moeten doen!" A.v.E

 • “Een programma dat je helpt om in het dagelijks leven meer bij jezelf te blijven, meer rust te ervaren in jezelf en onderscheid leert maken tussen jou en een ander. Je komt meer in je eigen kracht te staan.

  Ook heeft Sanne mij door middel van Zelfliefde geleerd om keuzes te durven maken in mijn leven die beter bij mij passen waardoor de verbinding met mezelf sterker is geworden en ik me sterker en energieker voel. 
  Ik voel me meer mezelf dan ik ooit heb gevoeld. Dankbaar ben ik dat Sanne mij hierbij zo goed en fijn heeft geholpen" 

  ” Leontien

Praktische informatie en investering

Een investering in jezelf verdien je altijd terug, omdat je alles wat je leert in deze sessies je helpt tijdens de rest van je leven. In een gratis adviesgesprek (vaak telefonisch) kijken we naar jouw situatie en adviseer ik je wat je het beste kan doen. Ook kun je al je vragen stellen.

Je kunt daarna dit traject op elk gewenst moment starten. De sessies duren ongeveer een uur.  En wist je dat je dit traject ook heel goed online kan volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis? 

Energiemanagement is al mogelijk vanaf €87.99 voor particulieren en ZZP'ers.  Als ondernemer kun je de kosten voor dit traject aftrekken onder de noemer ‘advies’. Als werknemer kun je informeren of je werkgever (een deel van de) kosten wil vergoeden, want ook zij hebben er baat bij als jij in balans bent. Tarief voor bedrijven of organisaties bedraagt €120 tot max €150 ex btw per uur. Inschaling is daarbij afhankelijk van de duur en omvang van de opdracht.  

Aanmelden voor een gratis adviesgesprek kan hier.

Sanne: Als kind was ik al anders dan andere kinderen. Het duurde een flink aantal jaar voordat ik kon landen hier op aarde. Ik worstelde met mijn hooggevoeligheid. Dat vond ik pittig en ik voelde me verloren. Ik raakte vaak overprikkeld en was mijzelf kwijt

Ik kwam er rond mijn 20e achter dat ik hoogsensitief ben. Er ging een wereld van herkenning voor me open en ik slaakte een zucht van verlichting.

Ik was niet gek of raar, maar slechts gevoeliger voor prikkels dan de 'rest’. Dat gaf mij het vertrouwen dat ik in balans kon komen, mits ik mijn HSP en energie leerde managen .

Gaandeweg verdiepte ik mij meer en meer in het onderwerp, vele opleidingen volgden. Alles wat ik over HSP geleerd heb in de afgelopen 16 jaar, deel ik graag met jou. De kennis en tools die mij hebben geholpen geef ik met alle liefde en enthousiasme aan je door.

Ik sta in mijn kracht en kan daarom jou helpen om ook in je kracht te komen. Mijn levensverhaal kun je op de pagina 'over' lezen. 

Sanne is één van de meest talentvolle coaches/healers die ik ken. Sanne heeft een enorme transformatiekracht, liefde en wijsheid van nature. Deze weet ze op adequate wijze in te zetten in haar sessies. Ik kan je dan ook van harte aanraden een traject met Sanne aan te gaan als je écht wilt verdiepen en werkelijk wilt loslaten. Als je wilt transformeren, écht wilt weten wie je bent en begrijpen wat het leven je te brengen heeft is Sanne een hele goede gids. "

-Robert Bridgeman

Contact opnemen

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, aanmelding of gratis persoonlijk advies kun je onderstaand contactformulier invullen.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op . Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.
Blank Form (#2)

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor de Yoga klassen van meer dan 6 maanden. Je kunt je via het formulier op de wachtlijst laten plaatsen; zodra er een plekje vrij is nemen we contact met je op.

Praktijk voor Coaching en Therapie
drs. Sanne van Baal
Lancasterdreef 71
8251 TJ Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy policy en Algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Nieuwsbrief Footer

Copyright © 2015 – 2024 Sanne van Baal
Top menu-circlecross-circle