Energiemanagement voor HSP

Herken je dit? Een ruimte binnen komen en feilloos de sfeer aanvoelen. De emoties van anderen overnemen. Het gevoel hebben dat alle prikkels bij je binnenkomen. Niet tegen harde geluiden kunnen. Regelmatig in een gesprek het gevoel hebben dat alle energie uit je wegtrekt en dat je de verbinding met jezelf kwijt bent. Een donkere wolk om je heen na een corona persconferentie. 

Herken jij je in het bovenstaande? Grote kans dat je HSP'er bent. Ik heb speciaal voor HSP'ers een energiemanagement programma ontwikkeld. In deze veeleisende en drukke maatschappij ervaren we als HSP’er een extra grote uitdaging in het tot jezelf komen én blijven.

Maar wist je dat wij als Hoog Sensitieve Personen (HSP) ook prachtige kwaliteiten bezitten? Uit onderzoek blijkt dat HSP’ers het in de juiste omstandigheden zelfs beter (!) doen dan anderen. We floreren zo gauw we ons op onze plek voelen. En op je plek voelen, je thuis voelen, is niet alleen fysiek in een ruimte, maar vooral tot jezelf kunnen komen en blijven.

Ik kwam er rond mijn 20e achter dat ik hoogsensitief ben. Er ging een wereld van herkenning voor me open en ik slaakte een zucht van verlichting. Een zoektocht volgde en vele opleidingen heb ik gedaan op dit vlak. Alles wat ik geleerd heb deel ik graag met jou. Een persoonlijk programma: gecomprimeerd, overzichtelijk en toegesneden op jouw behoefte. 

Ik heb, in de bijna zes jaar dat mijn praktijk bestaat, zo’n 150 mensen gecoacht en meer dan honderd mensen groepstraining gegeven. Waaronder vele HSP’ers. Mensen die het vaak lastig vonden om de eerste stap te zetten, maar achteraf ontzettend blij zijn dat ze het gedaan hebben. Mannen en vrouwen die worstelden met zichzelf en na een aantal sessies weer in verbinding de deur uitgingen. Wijzer, met meer zelfkennis en vaardigheden die wél werken. Lichter, gelukkiger en in balans. 

Ik beschik dus over ruime ervaring om jou te helpen op dit vlak. Wil jij van je ‘kwetsbaarheid’ een kracht maken? Meld je dan nu direct hier aan voor een gratis adviesgesprek na mijn zwangerschapsverlof!

Wat je gaat leren:

 • Hoe je connect met je jezelf en in verbinding blijft
 • Hoe je de energie van anderen los kan laten
 • Hoe je je kan beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • Hoe je voor jezelf kiest zonder schuldgevoel
 • Hoe je je energie kan managen op verschillende lagen: fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel
 • Eenvoudige tips en tricks die jou in je kracht zetten én houden
 • Hoe je goed voor jezelf zorgt wanneer de wereld een beroep op je doet

Zodat je niet langer:

 • Je energie laat beïnvloeden door de buitenwereld 
 • Uit verbinding raakt met jezelf 
 • Uitgeput raakt door mensen, situaties en bepaalde locaties
 • Emoties van anderen overneemt
 • Moe bent en lusteloos
 • Niet kan stoppen met denken en piekeren

Wat anderen hebben ervaren...

 • Dit programma is enorm waardevol en ik pas de kennis toe tot op de dag van vandaag. Ik heb veel geleerd van Sanne. Dit had ik veel eerder moeten doen!" A.v.E

 • “Een programma dat je helpt om in het dagelijks leven meer bij jezelf te blijven, meer rust te ervaren in jezelf en onderscheid leert maken tussen jou en een ander. Je komt meer in je eigen kracht te staan.

  Ook heeft Sanne mij door middel van Zelfliefde geleerd om keuzes te durven maken in mijn leven die beter bij mij passen waardoor de verbinding met mezelf sterker is geworden en ik me sterker en energieker voel. 
  Ik voel me meer mezelf dan ik ooit heb gevoeld. Dankbaar ben ik dat Sanne mij hierbij zo goed en fijn heeft geholpen" 

  ” Leontien

Praktische informatie en investering

Een investering in jezelf verdien je altijd terug, omdat je alles wat je leert in deze sessies je helpt tijdens de rest van je leven. In een gratis adviesgesprek (vaak telefonisch) kijken we naar jouw situatie en adviseer ik je wat je het beste kan doen. Ook kun je al je vragen stellen.

Je kunt daarna dit traject op elk gewenst moment starten. De sessies duren ongeveer een uur.  En wist je dat je dit traject ook heel goed online kan volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis? 

Energiemanagement is al mogelijk vanaf €79,99.  Als ondernemer kun je de kosten voor dit traject aftrekken onder de noemer ‘advies’. Als werknemer kun je informeren of je werkgever (een deel van de) kosten wil vergoeden., want ook zij hebben er baat bij als jij in balans bent. 

Aanmelden voor een gratis adviesgesprek kan hier.

Sanne: Als kind was ik al anders dan andere kinderen. Het duurde een flink aantal jaar voordat ik kon landen hier op aarde. Ik worstelde met mijn hooggevoeligheid. Dat vond ik pittig en ik voelde me verloren. Ik raakte vaak overprikkeld en was mijzelf kwijt

Ik kwam er rond mijn 20e achter dat ik hoogsensitief ben. Er ging een wereld van herkenning voor me open en ik slaakte een zucht van verlichting.

Ik was niet gek of raar, maar slechts gevoeliger voor prikkels dan de 'rest’. Dat gaf mij het vertrouwen dat ik in balans kon komen, mits ik mijn HSP en energie leerde managen .

Gaandeweg verdiepte ik mij meer en meer in het onderwerp, vele opleidingen volgden. Alles wat ik over HSP geleerd heb in de afgelopen 16 jaar, deel ik graag met jou. De kennis en tools die mij hebben geholpen geef ik met alle liefde en enthousiasme aan je door.

Ik sta in mijn kracht en kan daarom jou helpen om ook in je kracht te komen. Mijn levensverhaal kun je op de pagina 'over' lezen. 

Sanne is één van de meest talentvolle coaches/healers die ik ken. Sanne heeft een enorme transformatiekracht, liefde en wijsheid van nature. Deze weet ze op adequate wijze in te zetten in haar sessies. Ik kan je dan ook van harte aanraden een traject met Sanne aan te gaan als je écht wilt verdiepen en werkelijk wilt loslaten. Als je wilt transformeren, écht wilt weten wie je bent en begrijpen wat het leven je te brengen heeft is Sanne een hele goede gids. "

-Robert Bridgeman

Vanaf september 2021 tot half januari 2022 is Sanne met zwangerschapsverlof

Vragen of meer informatie?

De coachpraktijk is gedurende deze periode gesloten. De yogastudio is zeer beperkt geopend. Wil je op de wachtlijst gezet worden voor coaching, therapie of yogalessen? Stuur dan een e-mail naar info@sannevanbaal.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan contact met je op zodra de heropening in zicht komt. Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

drs. Sanne van Baal 
The Wellbeing Centre 
De Zate 20
8251 HD Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy en algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Copyright © 2015 – 2021 Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
Hosting en realisatie
Top menu-circlecross-circle