Yoga in Dronten

Yoga brengt je terug naar jezelf. Het is niet voor niets dat veel mensen elke week yogales volgen bij The Wellbeing Centre te Dronten. Want yoga geeft rust, ontspanning en maakt je lichaam stap voor stap soepeler. In combinatie met meditatie ervaar je stilte en kom je tot jezelf.

Door de fijne yoga- en meditatielessen en de serene rust van de yogastudio komt je hoofd meer tot rust en laadt je batterij weer op. Broodnodig in deze uitdagende coronatijd.

De groepen zijn klein (max. 7 personen) en de sfeer is open en vertrouwd. De docenten zijn gekwalificeerd en ervaren. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, want betrokkenheid staat hoog in het vaandel. 

Bij ons betaal je per les per strippenkaart. Je inschrijving is daarbij flexibel, je zit dus niet vast aan een maandabonnement. Je betaalt alleen voor de lessen waar je je voor inschrijft. 

Uiteraard voldoen wij aan alle RIVM richtlijnen mbt corona, we zijn aangesloten bij de Vereniging Yogascholen Nederland en volgen het door hun opgestelde veilige protocol. Ventilatie, afstand en hygiëne zijn goed geregeld.

Wees welkom na het zwangerschapsverlof van Sanne! Vanaf januari 2022 is er weer plek voor nieuwe leerlingen, dus laat je nu al op de wachtlijst plaatsen. De plekken gaan altijd hard. 

 

Herken je je hierin?

 • Je zou graag meer rust en ontspanning willen ervaren
 • Je wilt lekkerder en soepeler in je vel zitten
 • Het lijkt je fijn om elke week tijd voor jezelf te hebben 
 • Je staat open voor de eeuwenoude yogawijsheid in een modern en fijn jasje
 • Je weet dat het nu tijd is om actie te ondernemen
Dan ben je op de juiste plek beland!

Waarom yogales bij The Wellbeing Centre

Yoga biedt jou de welverdiende tijd voor jezelf. Je hebt even niets aan je hoofd, je lichaam ontspant en komt tot rust. Dat ene uur per week is een investering waar je geen spijt van krijgt. 

Er is bij The Wellbeing Centre keuze uit 5 verschillende soorten lessen. Afgestemd op en passend bij jouw niveau en behoefte.  

 1. Yoga voor beginners, speciaal voor je eerste stappen op dit pad
 2. Hatha Yoga, voor als je al wat ervaring hebt
 3. Yoga & Meditatie, combinatieles voor de mensen die aan lichaam en geest willen werken 
 4. Yin Yoga, een langzame meer meditatieve vorm van yoga waarin we langer in een houding blijven
 5.  Yin Yang Yoga: Ontspanning door middel van inspanning

Yoga voor beginners

Je hoort tegenwoordig veel over yoga en hoe heilzaam het is. Misschien twijfel je nog: ‘Is dit wel wat voor mij?’. 

We kunnen daar kort over zijn. Ja dit is wat voor jou! Want iedereen kan er baat bij hebben. En nee, het is niet super zweverig en alleen weggelegd voor dunne, lenige vrouwen. JUIST NIET! Yoga is juist heel geschikt als je op een rustige verantwoorde manier wilt bewegen. En eens iets anders wilt dan een massale, drukke sportschool. 

Yoga werkt door in alle lagen die met welzijn te maken hebben. Van fysiek tot en met mentaal, qua energie en sociaal. Probeer het eens, wat heb je te verliezen? The Wellbeing Centre heeft lessen speciaal voor beginners! Onderaan deze pagina lees je de ervaringen van mensen die je voorgingen.

Stap over de drempel bij onze Yogastudio in Dronten!

Yoga bij The Wellbeing Centre in Dronten is er voor jou als jij verlangt naar meer rust en ontspanning. 

Het is een rustpunt in de week. Zo gauw je de drempel van de yogastudio overstapt laat je je zorgen achter je. 

En als je van je yogamat afstapt garanderen we je dat je rustiger bent en meer ontspannen.

Rooster (onder voorbehoud voor 2022)

Maandag

 • 9.15-10.15: Yin Yoga 
 • 20.00-21.00 Yin Yang Yoga 

Woensdag

 • 9.15-10.15: Hatha Yoga 
 • 19.00-20.00: Hatha Yoga 
 • 20.30-21.30: Yoga en Meditatie 

Vrijdag

Kosten en aanmelden

Bij ons betaal je per les via een strippenkaart. Je inschrijving is daarbij flexibel, je zit dus niet vast aan een maandabonnement. Je betaalt alleen voor de lessen waar je je voor inschrijft.
Klik hier voor meer informatie over de kosten en aanmelden

Wat anderen hebben ervaren...

 • “Ik volg sinds april 2018 Yoga bij Sanne en dat is een heel fijne ervaring iedere week weer al vanaf de eerste keer. Sanne is een heel prettige Yoga lerares straalt rust uit en helpt je bij het leren ontspannen tijdens de oefeningen. Zelf dacht ik eerder dat past vast niet bij mij, maar nu denk ik, had ik het maar jaren eerder ontdekt. Het is zeer aangenaam en ontspannend en ik heb nu geleerd om bepaalde (ademhalings) oefeningen thuis ook toe te passen. Kortom een weldaad voor jezelf!” -Helma

 • “Een aantal maanden geleden heb ik de moed kunnen vinden om mij in te schrijven voor 2 proeflessen yoga bij Sanne. Het voelde direct goed. De ruimte is prettig en de manier van lesgeven ervaar ik als heel fijn.” -Henny

 • “Op zoek naar momenten van ontspanning heb ik me als nuchter persoon een beetje huiverig aangesloten bij een yogales van Sanne.

  Nu al bijna 2.5 jaar later kijk ik steeds weer uit naar de wekelijkse yogalessen. Op die momenten kan ik echte ontspanning ervaren en laad ik me hiermee op om met de dagelijkse beperkingen te kunnen dealen.

  Sanne inspireert en straalt rust uit. Niet zweverig, vaag of aan religie verbonden.. Gewoon een moment voor jezelf, een break in de week en ontspanning voor een vol hoofd. Ik kan het iedereen aanbevelen!” –Linda

Vanaf september 2021 tot half januari 2022 is Sanne met zwangerschapsverlof

Vragen of meer informatie?

De coachpraktijk is gedurende deze periode gesloten. De yogastudio is zeer beperkt geopend. Wil je op de wachtlijst gezet worden voor coaching, therapie of yogalessen? Stuur dan een e-mail naar info@sannevanbaal.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan contact met je op zodra de heropening in zicht komt. Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

drs. Sanne van Baal 
The Wellbeing Centre 
De Zate 20
8251 HD Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy en algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Copyright © 2015 – 2021 Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
Hosting en realisatie
Top menu-circlecross-circle