Kosten en aanmelden

Bij ons betaal je per les via een online strippenkaart. Je inschrijving is daarbij flexibel, je zit dus niet vast aan een maandabonnement. Je betaalt alleen voor de lessen waar je je voor inschrijft. Uitschrijven kan tot 12 uur van tevoren. Meer informatie vind je bij de algemene voorwaarden.
2 proeflessen
€19,90
>>>>> Speciale aanbieding voor new members! Door twee proeflessen te volgen, kun je in alle rust beslissen of het bij je past voor slechts €9.95 per les <<<<<
5 lessen strippenkaart
€57,50
(Drie maanden geldig, €11,50 per les)
10 lessen strippenkaart
€107,50
(Zes maanden geldig, €10,75 per les)
20 lessen strippenkaart
€200,-
(Twaalf maanden geldig, slechts €10 per les)

Hoe meld ik mij aan?

Neem contact op met The Wellbeing Centre om te informeren of er ruimte is in de les(sen) van jouw keuze. Het rooster vind je hier

Er wordt dan voor je gekeken of er ruimte is in de groep van je keuze. Als er geen ruimte is, kun je ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. (Door het flexibele inschrijfsysteem lijkt er soms ruimte te zijn, terwijl dat niet zo is)

Heb je vragen of wil je direct contact opnemen? Dat kan via onderstaand formulier. 

Yogales en corona

Uiteraard voldoen wij aan alle RIVM richtlijnen m.b.t. corona, we zijn aangesloten bij de Vereniging Yogascholen Nederland en volgen het door hun opgestelde en goedgekeurde protocol. Ventilatie, afstand en hygiëne zijn goed geregeld. Heb je hierover vragen? Neem dan contact met ons op.

Vanaf september 2021 tot half januari 2022 is Sanne met zwangerschapsverlof

Vragen of meer informatie?

De coachpraktijk is gedurende deze periode gesloten. De yogastudio is zeer beperkt geopend. Wil je op de wachtlijst gezet worden voor coaching, therapie of yogalessen? Stuur dan een e-mail naar info@sannevanbaal.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan contact met je op zodra de heropening in zicht komt. Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

drs. Sanne van Baal 
The Wellbeing Centre 
De Zate 20
8251 HD Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy en algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Copyright © 2015 – 2021 Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
Hosting en realisatie
Top menu-circlecross-circle