Algemene voorwaarden

 

Annulering coaching en therapie

Persoonlijke sessies kunnen tot 48 uur van tevoren worden afgezegd, zonder dat ze betaald hoeven te worden. Binnen de 24 uur moet er 50% betaald worden, binnen de 12 uur 75%. Voor groepsactiviteiten geldt het onderstaande: 

Annuleren van cursussen, workshops en (dag)retraites:
meer dan 4 weken voor startdatum: 100% teruggave
2-4 weken voor startdatum: 50% teruggave
0-1 weken voor startdatum: 0 % teruggave

Mocht er een traject met meerdere sessies, bijvoorbeeld 10, zijn afgenomen en cliënt besluit tussentijds te stoppen met het gehele traject, anders dan uit overmacht, dan vindt in principe geen restitutie plaats.

Gezondheid

Je bent verplicht om eventuele, relevante lichamelijke en geestelijke gezondheidsaspecten (blessures, zwangerschap, burn-out etc) aan Sanne van Baal te melden. Door te starten met een individuele traject op het vlak van coaching en therapie ofwel het bijwonen van een groepsactiviteit stem je hiermee in. Coaching, therapie en groepsactiviteiten zijn geheel op eigen risico en Sanne van Baal kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de eventuele geleden materiele en immateriële schade.

Communicatie

Door je in te schrijven bij Sanne van Baal – The Wellbeing Centre middels Momoyoga ofwel het aangaan van een persoonlijk traject, ofwel het verzoeken om informatie middels een formulier op de website geef je Sanne van Baal toestemming om je op de hoogte te houden van nieuwe activiteiten en wijzigingen in de huidige activiteiten. Veelal zal de communicatie per email of whatsapp geschieden.

Privacy

Sanne van Baal slaat je persoonlijke gegevens online op in het Momoyoga programma als je diensten afneemt in groepsverband. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Dit delen met derden zal alleen gebeuren indien u daar zelf om verzoekt. U als klant heeft ten alle tijden recht om ons te vragen om gegevens te verwijderen of te wijzigen.

Gegevens die opgeslagen worden zijn, naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, gevolgde en toekomstige lessen, betalingen, lichamelijk en geestelijke gezondheidsaspecten die je zelf invult in het systeem.

Praktijk voor Coaching en Therapie
drs. Sanne van Baal
Lancasterdreef 71
8251 TJ Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy policy en Algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Nieuwsbrief Footer

Copyright © 2015 – 2024 Sanne van Baal
Top menu-circlecross-circle