Coaching in Dronten

Zit je niet lekker in je vel? Merk je dat doorgaan op dezelfde voet je juist verder van jezelf afbrengt in plaats van dichterbij? Coaching zal je dan enorm goed doen. Want door de combinatie van gesprekken en verdiepende oefeningen voel je je binnen no time weer de oude. Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk als je het even niet meer ziet zitten en er alleen niet uitkomt. Ik help je graag na mijn zwangerschapsverlof in januari .   

Ik heb, in de bijna zes jaar dat mijn praktijk nu bestaat, ruim 150 mensen gecoacht. Mensen die vaak wanhopig binnen kwamen. ‘Ik weet het niet meer.’ ‘Wat moet ik doen?’ ‘Ik ben mijzelf kwijt’. “Het wordt me teveel” en na een aantal sessies weer positief in het leven staan. Dat is de kracht van coaching: doelgericht en effectief.

Wil jij?

 

Sanne van Baal heeft speciale coachprogramma's

Het proces van tot jezelf komen, is voor iedereen anders. Toch zijn er vaak grote overeenkomsten, hieronder zie je drie voorbeeld programma’s. Deze worden uiteraard aangepast op jouw persoonlijke situatie, waarbij een mix heel goed mogelijk is.  En ze kunnen ook online gevolgd worden.

Stressreductie focust op zo snel mogelijk weer in balans komen en is heel probleemgericht. 
Energiemanagement is speciaal ontwikkeld voor de HSP’ers onder ons, die door hun aanleg gevoeliger zijn voor factoren van buitenaf.
 Regressietherapie richt zich op dieperliggende patronen die ontstaan zijn door ervaringen in het verleden. 

Alle drie de programma’s bestaan uit één op één gesprekken en verdiepende oefeningen. Hieronder lees je wanneer deze programma´s geschikt zijn voor jou en kun je doorklikken naar de uitgebreide pagina’s.

Uiteraard kun je ook voor andere levens-, relatie-, energie- of werkgerelateerde vragen en problemen contact met mij opnemen. Ik help je graag! En mocht je meer willen weten over mij persoonlijk, hier lees je meer. 

Regressietherapie

Regressietherapie is geschikt wanneer je ervaart dat de problemen die je hebt (deels) voortkomen uit je verleden. En ook wanneer je aanloopt tegen herhalende, hardnekkige patronen die een negatieve invloed hebben op jou, je leven en je dierbaren. Patronen, angsten of blokkades die waarschijnlijk ontstaan zijn op basis van pijn of trauma's in het verleden, je familielijn of nog verder terug, in een vorig leven.

Soms weet je niet exact waar de oorsprong van je probleem ligt, maar je weet wel dat het in je eentje niet lukt om het op te lossen. Weet dan dat ik je kan helpen.
> lees verder

Stressreductie

Ervaar je met de regelmaat van de klok spanning en stress? Vraagt het leven veel van je en lukt het je niet om ‘alle ballen in de lucht te houden’? Is je energie laag en ben je uit balans? Je bent dan van harte welkom in mijn coachpraktijk voor stressreductie sessies. Down to earth, praktisch en effectief. Precies passend bij wat jij nu het hardste nodig hebt.
> lees verder

HSP Energiemanagement

‘Energiemanagement’ is geschikt voor HSP’ers. Ben jij je momenteel (snel) overprikkeld en moe? Heb je moeite om bij jezelf te blijven  en merk je dat de buitenwereld je enorm beïnvloedt? Je hoeft niet alleen door te worstelen, ik help je graag om je energie en je systeem beter te managen. Ik heb voor gevoelige mensen een speciaal ‘ HSP Energiemanagement’ programma ontwikkeld.
> lees verder

Investering en aanmelding

Hulp vragen is niet altijd gemakkelijk, maar een investering in jezelf verdien je altijd terug, omdat je dat wat je leert tijdens de sessies de rest van je leven met je meeneemt. In een gratis adviesgesprek (vaak telefonisch) kijken we naar jouw situatie en adviseer ik je wat je het beste kan doen. Ook kun je al je vragen stellen. 

Je kunt daarna de sessies op elk gewenst moment starten. De sessies duren ongeveer een uur per keer. En wist je dat je ook coaching ook online plaats kan vinden vanuit de veiligheid van je eigen huis?

Coaching is mogelijk vanaf 79,99. Als ondernemer kun je de kosten voor coaching aftrekken onder de noemer ‘advies’. Als werknemer kun je informeren of je werkgever (een deel van de) kosten wil vergoeden, want ook voor hun is het belangrijk dat jij beter in je vel zit.

Aanmelden voor het gratis adviesgesprek kan hier.  

Wat anderen hebben ervaren...

  • “De ruimte is heerlijk sereen. Mooi licht en fris. Er hangt een goede veilige energie.  Ik ben dankbaar dat Sanne op mijn pad is gekomen ze heeft veel voor mij betekent en doet dat nog steeds. ” -Roelien

  • “Dankbaar, dankbaar, dankbaar! Een jaar geleden kwam ik in een burn out terecht en was mijn kijk op de wereld donkergrijs. Toen ontmoette ik Sanne. Sanne voelt heel goed aan wat speelt en aandacht nodig heeft. Zo past zij gedurende meerdere sessies verschillende technieken toe die je bewustzijn laten groeien, je weer terug brengen in je eigen kracht en je vlammetje weer doen branden. Naast haar professionaliteit is Sanne vooral een heel warm, liefdevol en fijn mens!” -Bart

  • “Sanne heeft mij geholpen de kracht in mijzelf weer terug te vinden. Door gevoelens te benoemen en een plek te geven kwam er weer ruimte. Ze creëerde rust en onder haar begeleiding vond ik mijn rust en kracht weer terug. Ik ben nog elke dag blij dat ik deze stappen heb gezet.” -Marjon

  • “Ik heb door de coaching echt een mind-reset kunnen maken. Als stressgevoelige, perfectionistische, werkende moeder met burn-out achtergrond liep ik mezelf al tijden voorbij. Ik heb geleerd om weer vanuit rust, bewustzijn en met aandacht te handelen, ik voel me zoveel beter dan hiervoor. Ik ben door de sessies met Sanne echt gegroeid en geniet weer van het leven. Sanne is een warme persoonlijkheid, een duidelijke coach met een professionele aanpak.” -Marieke

Vragen of meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op wanneer de praktijk weer gaat heropenen.

drs. Sanne van Baal 
The Wellbeing Centre 
De Zate 20
8251 HD Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy en algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Copyright © 2015 – 2021 Sanne van Baal | The Wellbeing Centre
Hosting en realisatie
Top menu-circlecross-circle