Stressreductie bij Sanne van Baal - Dronten

Ervaar je met de regelmaat van de klok spanning en stress? Voel je je vanzelf verwijderd en lukt het je even niet om ‘alle ballen in de lucht te houden’? Heb je een burn-out of ben je bang er één te krijgen? 

Dit stressreductie programma kan dan enorm veel voor je doen. Want als ervaren coach help ik jou om binnen korte tijd om tot jezelf te komen en lekkerder in je vel te zitten. Om weer rustig en ontspannen jezelf te zijn. Hulp vragen kan een enorme stap zijn, maar gun jezelf het! 

Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk voor deze stressreductie sessies. Down to earth, praktisch en effectief. Precies passend bij wat jij nu het hardste nodig hebt. Dit kunnen gesprekken zijn, maar eventueel ook (ademhalings)oefeningen op maat.

Ik heb sinds 2015 honderden mensen gecoacht en mindfulness groepstraining gegeven. Mannen en vrouwen die zichzelf deels of helemaal kwijt waren en na een aantal sessies weer in verbinding de deur uitgingen. Wijzer, met meer zelfkennis en vaardigheden die wél werken. Lichter, gelukkiger en los van beperkende patronen en stress. 

Ik beschik dus over ruime ervaring om jou te kunnen helpen om weer ontspannen te zijn. En met succes!

Stressreductie past bij je wanneer je:

 • Beseft dat er nu toch echt iets moet gaan gebeuren qua stresslevels
 • Verlangt naar meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf
 • Graag meer tijd voor jezelf wilt leren nemen
 • Af wilt van (vage) lichamelijke klachten
 • Je moeite hebt om te ontspannen
 • Meer rust en geluk wilt ervaren
 • Stress en gepieker los wilt laten
 • Beter wil slapen of doorslapen
 • Voor jezelf wilt leren kiezen zonder schuldgevoel
 • Meer energie wilt hebben
 • Wilt leren hoe je meer zelfliefde kan krijgen
 • Minder streng voor jezelf wilt zijn en niet langer teveel van jezelf wil vragen

Aan je stress werken helpt!

We kijken tijdens de sessies ook naar onderliggende patronen, wat maakt dat je zoveel stress ervaart? Komt dat alleen door je situatie of ook deels door jezelf? Je komt meer te weten over de invloed van stress op je ademhaling en je lijf en hoe je deze zelf kunt beïnvloeden zodat je meer rust gaat ervaren. Thuis, op de werkvloer en in het leven in het algemeen.

We gaan naast gesprekken aan de slag met praktische oefeningen, je krijgt de tools aangereikt om de inzichten na de sessie gelijk in de praktijk brengen. Aan het einde van het traject weet je hoe je bij jezelf kan blijven in het dagelijks leven met als resultaat dat je meer rust en geluk ervaart.

Ook kijken we, als het nodig is, dieper en verder naar jouw leven. Naar de dingen die je hebt meegemaakt, je persoonlijkheid, je valkuilen en patronen. Zodat je aan het einde van de sessies weer ontspannen jezelf bent en niet voor een tweede of derde keer in deze situatie belandt. 

Mocht je meer willen weten over mij persoonlijk, hier lees je meer

Investering en aanmelding

Een investering in jezelf verdien je altijd terug, omdat je wat je leert tijdens de sessies de rest van je leven met je meeneemt. In een gratis adviesgesprek (vaak telefonisch) kijken we naar jouw situatie en adviseer ik je wat je het beste kan doen. Ook kun je al je vragen stellen.

Je kunt daarna op elk gewenst moment starten met de sessies. De sessies duren één uur per keer ongeveer. En wist je dat je dit traject ook online vanuit de veiligheid van je eigen huis kunt volgen? 

Stressreductie is al mogelijk vanaf €87.99 voor particulieren en ZZP'ers. Als ondernemer kun je de kosten aftrekken onder de noemer ‘advies’. Als werknemer kun je informeren of je werkgever (een deel van de) kosten wil vergoeden, ook zij hebben er immers baat bij dat je goed functioneert. 
Tarief voor bedrijven of organisaties bedraagt €120 tot max €150  ex btw per uur. Inschaling is daarbij afhankelijk van de duur en omvang van de opdracht.

Neem nu contact op.

Wat anderen hebben ervaren...

 • “Nadat ik mij zelf volledig in een burn out had gewerkt en er mentaal en fysiek behoorlijk doorheen zat, stapte ik met de nodige scepsis bij Sanne naar binnen. Al bij het eerste gesprek ontstond er al een gevoel van ‘’hmm, ze weet mij te raken’’ en dat heb ik niet snel.

  Sanne weet een no nonsense aanpak uitstekend te combineren met het diepere en spirituele. Ze pakt je niet bij je hand en zegt dat het allemaal zo rot is, maar laat je zelf inzien waar het nou misgaat en stuurt subtiel bij waar nodig.

  Als je een ongeleid projectiel wat daarnaast ook nog eens stront eigenwijs was zo kunt transformeren tot een beter, zachter en liever mens die weer regie heeft over zijn leven, dan ben je gewoon een goede coach. Sanne bedankt.” -Rutger

 • “Naar aanleiding van een heftige burn-out kwam ik terecht bij Sanne via haar website. Ik heb coaching en stressreductie gedaan één op één. En ben zo blij dat ik het gedaan heb.

  Bij de eerste ontmoeting was ik helaas niet tot nauwelijks in staat om te functioneren en Sanne heeft veel tijd en energie in mij gestoken! Niets was haar teveel en straalde altijd rust, liefde en warmte uit. Ik heb mij al die keren erg veilig gevoeld en ik vertrouwde haar gelijk. Het heeft enorm geholpen.

  Ik ben dankbaar dat Sanne op mijn pad is gekomen ze heeft veel voor mij betekend en doet dat nog steeds." -Roelien

 • “Sanne heeft mij op een ontspannen en liefdevolle manier begeleid naar het juiste pad. Ik zat extreem 'vast' in mijn patronen waardoor ik steeds meer lichamelijke klachten kreeg. Door een combinatie van coaching en oefeningen heeft zij er voor gezorgd dat mijn energie weer stroomt en ik klachtenvrij ben!

  Sanne is een engel die heel goed kan luisteren en zaken in een bepaald perspectief zet waardoor er - bijna vanzelf- weer balans ontstaat. Bij haar kun je jezelf zijn en voel je de energie; ik ben haar enorm dankbaar." -Merel

 • “Ik heb door de coaching echt een reset kunnen maken. Als stressgevoelige, perfectionistische, werkende moeder met burn-out achtergrond liep ik mezelf al tijden voorbij. Ik heb geleerd om weer vanuit rust, bewustzijn en met aandacht te handelen, ik voel me zoveel beter dan hiervoor. Ik ben door de sessies met Sanne echt gegroeid en geniet weer van het leven. Sanne is een warme persoonlijkheid, een duidelijke coach met een professionele aanpak.” -Marieke

Contact opnemen

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, aanmelding of gratis persoonlijk advies kun je onderstaand contactformulier invullen.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op . Dank je wel!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.
Blank Form (#2)

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor de Yoga klassen van meer dan 6 maanden. Je kunt je via het formulier op de wachtlijst laten plaatsen; zodra er een plekje vrij is nemen we contact met je op.

Praktijk voor Coaching en Therapie
drs. Sanne van Baal
Lancasterdreef 71
8251 TJ Dronten
06-14521052 
info@sannevanbaal.nl

Snel contact heb je via WhatsApp

KVK 63172844
BTW-ID: NL001666442B41
Privacy policy en Algemene voorwaarden

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Nieuwsbrief Footer

Copyright © 2015 – 2024 Sanne van Baal
Top menu-circlecross-circle